Dagtraining Social Media “Social Media simpel & zinvol maken”

Contact Form Shortcode Error: Form 4 does not exist

Social Media class 150x150 Dagtraining Social Media “Social Media simpel & zinvol maken” by How Can I Be Social (HCIBS)Werk je al geruime tijd met Social Media en wil je er meer uit halen met minder tijd? Dan is deze masterclass op dinsdag 4 juni 2013 en 3 september 2013 in Amsterdam interessant voor jou. Ook in dit geval is de inhoud van de training specifiek gericht op managers en medewerkers in de evenementen- en congresbranche alsmede op toeleveranciers aan evenementen en congressen en evenementenlocaties.

Er zijn nog 10 plaatsen beschikbaar en een daarvan reserveren we er graag een voor jou!

Wat gaan we doen bij deze training Social Media?

Ter voorbereiding word je gevraagd om een aantal video’s te bekijken en enkele vragen te beantwoorden. Dan gaan we op de dag zelf oefenen, oefenen, oefenen. Het is onze mening dat het doen de enige manier is om Social Media onder de knie te krijgen. In één dag behandelen we onze belangrijkste conceptuele ideeën om te komen tot het effectief gebruik Social Media: Durf te geven, de kracht van visuele content, iedere medewerker als ambassadeur en creatieve (offline) ervaringen die jouw doelgroep wil delen.

Wat levert deze training Social Media je op?

Je komt terecht in een snelkookpan. In hoog tempo krijg je tips en tools, leer je van het werken met een selecte groep en doe je een schat aan ervaring op. Iedere deelnemer krijgt individuele aandacht.

Aan het einde van de dag ben je geïnspireerd, heb je concrete creatieve ideeën om jouw gebruik van Social Media slimmer te maken en heb je een flinke stap gezet op weg naar het professioneel toepassen.

Wat kost deze training Social Media?

Een training duurt van 9:30 tot 16:30 (inclusief lunch). 3 weken ná de training is er een virtuele ‘terugkom bijeenkomst’. In de tussentijd kunnen deelnemers ten alle tijden vragen stellen online. De investering bedraagt €450,- (excl BTW) per persoon. Als je ook de masterclass training “Wat is het verschil tussen een @ en een #?” boekt ontvang je een pakketkorting van 20%. Ook als je een andere deelnemer aanbrengt, ontvang je een korting van 20% per aangeleverde deelnemer.

Hoe kun je jouw plek reserveren?

Vul hieronder het formulier in, betaal vervolgens de factuur en je hebt een plek. Kun je onverhoopt toch niet komen, dan mag je jouw plaats aan iemand anders geven.

Laat je even weten of je belangstelling hebt?

 

Op 2 bijzondere locaties!

De trainingen van 28 mei en 4 juni 2013 zullen plaats vinden bij de Nieuwe Liefde. Een monumentaal pand aan de Da Costakade te Amsterdam, dat geheel is verbouwd en een moderne, inspirerende uitstraling gekregen heeft met behoud van originele aspecten.

DeNieuweLiefde Logo RGB highres Dagtraining Social Media “Social Media simpel & zinvol maken” by How Can I Be Social (HCIBS)

 

De trainingen van 27 augustus en 3 september 2013 zullen plaats vinden in het Westelijk Meterhuis. ‘Klein maar fijn’ is de perfecte omschrijving van dit gebouwtje op de hoek van de Pazzanistraat, aan de rand van het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam.

logo westergasfabriek Dagtraining Social Media “Social Media simpel & zinvol maken” by How Can I Be Social (HCIBS)

(Vond je de tekst hierboven lekker lezen? Ere wie ere toekomt, hij is grotendeels gebaseerd op een wervingstekst voor een training van Dagvoorzitter.nl. Neem daar eens eens een kijkje!)