Dagtraining Social Media: “Wat is het verschil tussen een @ en een #?”

Contact Form Shortcode Error: Form 4 does not exist

10 stappenplan twitter effectief gebruiken voor jouw volgende evenement 150x150 Dagtraining Social Media: “Wat is het verschil tussen een @ en een #?” by How Can I Be Social (HCIBS)Wil je nu eindelijk eens meer vertrouwd raken met al die nieuwe technologie? Kiezen welke netwerken je wél en welke je niet gaat gebruiken? Onze starters training vindt plaats op dinsdag 28 mei 2013 en 27 augustus 2013 in Amsterdam. De inhoud van de training is specifiek gericht op managers en medewerkers in de evenementen- en congresbranche alsmede op toeleveranciers aan evenementen en congressen en evenementenlocaties.

Er zijn nog 10 plaatsen beschikbaar en een daarvan reserveren we er graag een voor jou!

Wat gaan we doen bij deze training Social Media?

Ter voorbereiding word je gevraagd om een aantal video’s te bekijken en enkele vragen te beantwoorden. Op de dag zelf gaan we oefenen, oefenen, oefenen. Het is onze mening dat het doen de enige manier is om Social Media onder de knie te krijgen. In één dag behandelen we alle basisvaardigheden van het efficiënt gebruik maken van Social Media: de juiste netwerken kiezen, een publiek opbouwen, interactie en het slim organiseren van je werkzaamheden.

 Wat levert deze training Social Media je op?

Je komt terecht in een snelkookpan. In hoog tempo krijg je tips en tools, leer je van het werken met een selecte groep en doe je een schat aan ervaring op. Iedere deelnemer krijgt individuele aandacht.

Aan het einde van de dag weet je wat Social Media inhoudt, hoe groot je aanleg ervoor is en heb je een flinke stap gezet op weg naar het professioneel toepassen.

Wat kost deze training Social Media?

Een training duurt van 9:30 tot 16:30 (inclusief lunch). 3 weken ná de training is er een virtuele ‘terugkom bijeenkomst’. In de tussentijd kunnen deelnemers ten alle tijden vragen stellen online. De investering bedraagt €450,- (excl BTW) per persoon. Als je ook de masterclass training “Social Media simpel & zinvol maken” boekt ontvang je een pakketkorting van 20%. Ook als je een andere deelnemer aanbrengt, ontvang je een korting van 20% per aangeleverde deelnemer.

Hoe kun je jouw plek reserveren?

Vul hieronder het formulier in, betaal vervolgens de factuur en je hebt een plek. Kun je onverhoopt toch niet komen, dan mag je jouw plaats aan iemand anders geven.

Laat je even weten of je belangstelling hebt?

 

Op 2 bijzondere locaties!

De trainingen van 28 mei en 4 juni 2013 zullen plaats vinden bij de Nieuwe Liefde. Een monumentaal pand aan de Da Costakade te Amsterdam, dat geheel is verbouwd en een moderne, inspirerende uitstraling gekregen heeft met behoud van originele aspecten.

DeNieuweLiefde Logo RGB highres Dagtraining Social Media: “Wat is het verschil tussen een @ en een #?” by How Can I Be Social (HCIBS)

 

De trainingen van 27 augustus en 3 september 2013 zullen plaats vinden in het Westelijk Meterhuis. ‘Klein maar fijn’ is de perfecte omschrijving van dit gebouwtje op de hoek van de Pazzanistraat, aan de rand van het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam.

logo westergasfabriek Dagtraining Social Media: “Wat is het verschil tussen een @ en een #?” by How Can I Be Social (HCIBS) (Vond je de tekst hierboven lekker lezen? Ere wie ere toekomt, hij is grotendeels gebaseerd op een wervingstekst voor een training van Dagvoorzitter.nl. Neem daar eens eens een kijkje!)