HCIBS geeft jouw €8,50 voor EvenementContact 2013 aan het goede doel!

Hoe vaak ben jij al uitgenodigd voor EvenementContact 2013? En word je er al gek van? Wij wel!

Wist je dat iedere standhouder €8,50 cash ontvangt voor iedere bezoeker die zich aanmeldt via een unieke registratie link? Geniaal idee van Joris en Arjen. Wat ons betreft een schoolvoorbeeld van slimme ‘netwerk marketing’!

Geef jouw registratie bonus aan een goed doel!

Wij pakken de zaken graag net even wat anders aan. Wij geloven in #Durftegeven. Dus in plaats van onze relaties te bestoken met nóg een e-mail om maar zoveel mogelijk euro’s bij elkaar te schrapen, geven wij onze ‘kick-back fee’ graag aan een goed doel. Doe je mee?

Klik dan op deze link en registreer je als bezoeker voor EvenementContact 2013: http://bit.ly/HCIBSEvContact

EvenementContact 2013 8 50 euro voor het goede doel 1024x846 HCIBS geeft jouw €8,50 voor EvenementContact 2013 aan het goede doel! by How Can I Be Social (HCIBS)

Hoe werkt dit precies?

De link hierboven is onze unieke registratie-link als standhouder. Wanneer jij je via deze link registreert als bezoeker, en op 14 maart ook daadwerkelijk naar de beursvloer in Vijfhuizen komt, krijgen wij €8,50 van de organisatie. Wij storten dat bedrag vervolgens naar een goed doel.

Welk goede doel steunen jullie?

Dat bepalen we graag samen met jou! Zodra de eerste mensen zich geregistreerd hebben via onze link, openen we een poll om te bepalen welk doel het wordt. Heb jij een goede suggestie? Laat het ons weten via Twitter @HCIBS of op Facebook /HCIBS.

Zien we je 14 maart op de beurs?

Wij zijn de hele dag met ons team bij een stand te vinden op de beursvloer. Daarnaast geeft Gerrit in de middag een seminar over de “HCIBS Social Media Checklist voor Evenementen“, zoals we die onlangs hebben gepresenteerd op het Europese congres van MPI in Montreux. Schrijf je dus nu snel in!

Tot dan!

Gerrit & Donald

Portrait 560x560 blue bg 300x300 HCIBS geeft jouw €8,50 voor EvenementContact 2013 aan het goede doel! by How Can I Be Social (HCIBS)