Job at How Can I Be Social (HCIBS)

Cool! Good to see that you are interested in working for our company.

Currently we are looking for a:

Junior Digitaal Redacteur (36 – 40 uur)

Wat ga je doen?

In eerst instantie ga je ons vooral helpen met een internationale Social Media campagne voor een van onze grote klanten. Jouw werkterrein is de online wereld. Binnen dit domein ga je actief online nieuws verzamelen. Je weet de weg naar de verschillende Sociale Media te vinden en kunt de daar beschikbare data interpreteren en analyseren. Je begrijpt wat een online doelgroep wil en verwacht en je kunt daar op inspelen door interessante updates op de verschillende kanalen te publiceren. In samenspraak met ons stel je voor de verschillende doelen een planning op om te bereiken wat we voor ogen hebben. We sparren samen over de updates voordat je ze publiceert om gezamenlijk tot goede, interessante
content te komen.

Wie ben je?

Je bent creatief en hebt een journalistieke of taalkundige achtergrond en kunt uitstekend teksten schrijven. Omdat de content die je creëert zowel in het Nederlands als het Engels wordt gepubliceerd, is het van groot belang dat je, naast het Nederlands, de Engelse taal volledig beheerst. Voor deze functie is het daarnaast belangrijk dat je affiniteit hebt met de online wereld en meer specifiek met Sociale Media. We verwachten een proactieve en zelfstandige werkhouding.

Wat bieden we je?

  • Contract voor 6 maanden, met daarna optie tot verlenging
  • Salarisindicatie: €1.900 bruto / maand + interessante bonusregeling
  • Reiskostenvergoeding van €0,19/km
  • We zijn gevestigd in Amsterdam; werken op afstand is mogelijk in overleg
  • Intensieve begeleiding en training tijdens het werk

Wie zijn wij?

Wij zijn Donald Roos en Gerrit Heijkoop, de oprichters van How Can I Be Social (HCIBS). Een klein bureau met grote klanten. Onze passie is het zinvol integreren van digitale media in een zakelijke context. Dat doen we door het aanbieden van training, advies, ontwerp en implementatie op het gebied van nieuwe technologie. Wil je ons beter leren kennen? Like ons f/ hcibs of volg ons t/ @hcibs.

 

Profiel Portraits Duo 300x300 Job at How Can I Be Social (HCIBS) by How Can I Be Social (HCIBS)

Hoe bereik je ons?

Als jij ervan overtuigd bent dat wij op zoek zijn naar jou dan nodigen we je uit om te solliciteren.

Je kunt je motivatie en links naar je sociale profielen tot uiterlijk 14 december 2012 mailen naar Gerrit Heijkoop gerrit@hcibs.com.

Als je vragen hebt of een nadere toelichting zou willen dan kun je Gerrit bellen op 06 1980 8006.

Verras ons analoog: Timorplein 35, 1094CC Amsterdam (view on map)

Ken jij iemand voor wie dit interessant is? Deel deze vacature!