Training Social Media speciaal voor de congres- en evenementenbranche

Contact Form Shortcode Error: Form 4 does not exist

How Can I Be Social (HCIBS) biedt naast de ‘in house trainingen bij bedrijven’ nu ook ‘open trainingen’ Social Media aan. Wil jij weten hoe je Social Media efficiënt en effectief kunt inzetten voor je eigen bedrijf of je werkgever? Check dan onderstaande trainingsdata voor zowel de starters en masterclass training.

NIEUW!! TRAINING SOCIAL MEDIA SPECIAAL VOOR

  • congres- en eventmanagers
  • medewerkers evenementenbureau’s
  • toeleveranciers aan evenementen en congres industrie
  • medewerkers van evenementenlocaties

De training wordt aangeboden op 2 niveau’s:

Dagtraining “Wat is het verschil tussen een @ en een #?” (niveau 1)

10 stappenplan twitter effectief gebruiken voor jouw volgende evenement 150x150 Training Social Media speciaal voor de congres  en evenementenbranche by How Can I Be Social (HCIBS)Wil je nu eindelijk eens meer vertrouwd raken met al die nieuwe technologie? Kiezen welke netwerken je wél en welke je niet gaat gebruiken? Deze starters training vindt plaats op dinsdag 28 mei 2013 en 27 augustus 2013 in Amsterdam. De inhoud van de training is specifiek gericht op managers en medewerkers in de evenementen- en congresbranche alsmede op toeleveranciers aan evenementen en congressen en evenementenlocaties.

Klik hier voor meer over de inhoud en het rendement van deze training.

Dagtraining “Social Media simpel & zinvol maken” (niveau 2)

Social Media class 150x150 Training Social Media speciaal voor de congres  en evenementenbranche by How Can I Be Social (HCIBS)Werk je al geruime tijd met Social Media en wil je er meer uit halen met minder tijd? Dan is deze masterclass op dinsdag 4 juni 2013 en 3 september 2013 in Amsterdam interessant voor jou. Ook in dit geval is de inhoud van de training is specifiek gericht op managers en medewerkers in de evenementen- en congresbranche alsmede op toeleveranciers aan evenementen en congressen en evenementenlocaties.

Lees meer over de inhoud en toegevoegde waarde van deze training.

Praktische informatie Social Media trainingen

Een training duurt van 9:30 tot 16:30 (inclusief lunch). 3 weken ná de training is er een virtuele ‘terugkom bijeenkomst’. In de tussentijd kunnen deelnemers ten alle tijden vragen stellen online. De investering bedraagt €450,- (excl BTW) per persoon. Bij afname van beide trainingen geldt een korting van 20%. Ook als je een andere deelnemer aanbrengt, ontvang je een korting van 20% / aangeleverde deelnemer.

Laat hieronder je vrijblijvend je gegevens achter indien je geïnteresseerd bent in deelname.

 

Op 2 bijzondere locaties!

De trainingen van 28 mei en 4 juni 2013 zullen plaats vinden bij de Nieuwe Liefde. Een monumentaal pand aan de Da Costakade te Amsterdam, dat geheel is verbouwd en een moderne, inspirerende uitstraling gekregen heeft met behoud van originele aspecten.

DeNieuweLiefde Logo RGB highres Training Social Media speciaal voor de congres  en evenementenbranche by How Can I Be Social (HCIBS)

 

De trainingen van 27 augustus en 3 september 2013 zullen plaats vinden in het Westelijk Meterhuis. ‘Klein maar fijn’ is de perfecte omschrijving van dit gebouwtje op de hoek van de Pazzanistraat, aan de rand van het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam.

logo westergasfabriek Training Social Media speciaal voor de congres  en evenementenbranche by How Can I Be Social (HCIBS)